Стадион “Локомотив” с нова тревна настилка – струва на клуба 9 хил. лева

Стадион “Локомотив” с нова тревна настилка – струва на клуба 9 хил. лева

терен Локомотив (2)

БФС инспектира съоръжението в понеделник

Завърши ремонтът на терена на стадион “Локомотив”, където отборът на Спартак Варна ще играе домакинските си мачове от шампионата в Трета аматьорска лига. Той бе наложителен, тъй като на първо място тревното покритие имаше дупки и бе опасен за ползващите го, а и от БФС нямаше как да допуснат да се провеждат мачове от третия ешелон.

терен Локомотив (3)

Подобренията бяха извършени на два етапа, като целта бе да не се прекъсва тренировъчният процес на мъжете и децата от школата. До тук ремонтът на съоръжението е струвало на клуба близо 9 хиляди лева, казаха от фирмата изпълнител Мираж Трейд ООД – Варна.
В понеделник от местната футболна централа ще направят оглед на терена, заяви Пламен Хаджийски, секретар на ЗС на БФС Варна.
Също в понеделник ще започне и вторият етап от ремонтните дейности. Те ще включват цялостно обновяване на съблекалните на стадион
“Локомотив”.
“Соколите” стартират първенството от втория кръг, тъй като в първия по програма почиват. Варненци гостуват на Хитрино на 20 или 21 август. Първото домакинство на тима пък е срещу тима на Светкавица (Търговище), а мачът ще е навръх 98-годишнината на Спартак Варна.

– varnautre.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *