Фенове на Спартак Варна: Време е да се завърнем на трибуните!

Чакаме ви на 6-ти септември от 17 ч. на стадион „Локомотив“

Феновете на Спартак от Синдикат 12 обявиха пълната си подкрепа относно участието на новосформирания клуб в „А“ окръжна група. Привържениците пуснаха отворено писмо до медиите, с което призовават всички спартаклии да се завърнат по трибуните и да подкрепят ФК Спартак Варна в първия мач от новия сезон.
Ето какво пише в писмото до медиите:
Клубът на привържениците на Спартак Варна – Синдикат 12 приветстваме участието на новорегистрирания ФК Спартак Варна в първенството на „А“ окръжна група.
Надяваме се това да е новото и чисто начало за нашия любим клуб след толкова много катастрофи и унижения причинени от псевдо спасители и благодетели през последните десет години.
Пътят ще бъде дълъг и труден, но е единственият възможен начин Спартак Варна да стъпи на истинска основа, да се развие и след време да бъде там където му е мястото.
Това е и поредната стъпка от борбата за стадиона и спортната база. Тя няма да спре докато не видим възстановена справедливостта, която е единствената гаранция за бъдещето на нашия клуб.
За пореден път заставаме зад сдружението на ветераните, създадено от Живко Господинов и призоваваме за обединение и подкрепа на всички привърженици на Спартак Варна.
Време е да се завърнем на трибуните! Чакаме ви на 6-ти септември от 17 ч. на стадион „Локомотив“.
СПАРТАК Варна – любовта не умира!

– varna.utre.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *