От ФК Спартак Варна се обявиха против Иван Петров

С декларация до медиите 
Членовете на ФК Спартак Варна се обявиха против избора на Иван Петров за председател на ЮЛНЦ Спартак 1918. „На всички ни е ясно, че след гаврата с италианските благодетели, следващия, който се е навил срещу няколко сребърника да се облече в ръководна длъжност е Иван Петров, който ще бъде избран /ако е налице кворум/ за председател на ЮЛНЦ Спартак 1918“, пишат те в декларация до медиите.
Публикуваме пълния текст на декларацията:
С наближаването на ОС на ЮЛНЦ Спартак 1918, което следва да се проведе на 15.7.2015г., бяхме потресени от наглото поведение на Иван Петров Иванов. На всички ни е ясно, че след гаврата с италианските благодетели, следващия, който се е навил срещу няколко сребърника да се облече в ръководна длъжност е Иван Петров, който ще бъде избран /ако е налице кворум/ за председател на ЮЛНЦ Спартак 1918. Явно никой не му е обяснил, че това подобие на ФК е затънало в дългове и задължения към служители, ТД на НАП и трети лица, който в най скоро време, ще потърсят парите си.
Ето защо няма как ние от Сдружението на ветераните, да подкрепим идеята на Иван Петров Иванов, за подкрепа на изкуствено създадения клуб, който да продължи агонията му. Решението е едно, на чисто и от начало. За да е картинката пълна и в тон, на казаното от нас, че Иван Петров ще се превърне в следващия ликвиатор на ЮЛНЦ Спартак 1918, следва да се посочи, че с Решение №164/05.06.2015г. на ВОС по ф. Д. 2192/1992г. същият е назначен за ликвидатор, като се освобождава Николай Андреев Ишков. Изводите оставяме на заинтересованите лица, включително и ОС при Община Варна.
На следващо място и в тон с казаното, че Иван Петров призовава за обединение на привържениците, за пред медиите, същия прави точно обратното, като ги разединява. Налице е образувано гр. дело 1885/2015г. на 12 състав по описа на ВОС, срещу ….“ ЮЛНЦ Футболен клуб Спартак Варна“ / на ветераните/ от името на “ Ф.К. Спартак“, на което ЮЛ Иван Петров вече е назначен ликвидатор. Точно с тези правни и фактически действия, Иван Петров, никога няма да получи подкрепа от всички привърженици на Спартак Варна, просто защото е един от тях, както се наричат гробокопачите на футболния клуб. И както народът е казал, Иване признай си…., кой те подмами, славното ти име, да бъде написано в срамната страница / списък/ редом до ДС –то Фажев, за спасител на Спартак.
Желанието на членовете на УС е изцяло в подкрепа на Клуба на привържениците /Синдикат 12/, за което ние им благодарим, че се рaзграничават и няма да присъстват на театъра на 15.7.2015., наречен ОС на СПАРТАК 1918, както и че не приемат мръсната ръкавица на позора. Спартак Варна е вечен, но явно алчността и глада са по силни от от едната чест.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *