Новият Спартак получи регистрация в съда

Клубът ще започне да функционира пълноценно, ако Община Варна изпълни двете му искания

Излезе съдебната регистрация на новия Футболен клуб Спартак Варна. Той ще бъде представляван от членовете на УС Людмил Горанов, Атанас Атанасов, Димитър Трендафилов, Илко Станчев и Траян Дянков.
Клубът ще започне да функционира пълноценно, ако Община Варна изпълни двете му искания – да получи за безвъзмездно ползване стадион „Спартак“ с прилежащите части и спортен комплекс „Локомотив“. Решение по казуса се очаква най-рано на следващата сесия на ОбС, която ще е в края на юни или началото на юли. Преди това казусът с базите трябва да бъде обсъден от комисията по собственост и стопанство.
Феновете на Спартак вече припознаха този клуб за свой и техните надежди са, че отново ще аплодират своите любимци на терена наесен. Ако Спартак разполага с базата си, има реален шанс да влезе направо в Североизточна „В“ група, тъй като по наредба тя може да се попълни с още 5-7 тима, а досега от четвъртия ешелон желание да влязат в третия са афиширали едва три отбора. Крайният срок за подаване на заявки за участие в новото първенство на Североизточна „В“ група е 22 юли.
Членовете на УС на ФК Спартак Варна желаят да започнат на чисто и ако е необходимо ще стартират от най-ниското ниво на родния футбол.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *