До всички привърженици на футболен клуб „Спартак“ Варна

Братя спартаклии, вече четири години живеем кошмара от унищожението на нашия любим клуб. През 2010, Янко Станев, Пламен Стилиянов, Христо Фурчев, със съучастието на Община Варна, под предлог, че искат да възродят ПФК „Спартак“ Варна, фалираха с лека ръка 92 години история, самопожертвования, труд и радост на няколко поколения варненци.
На всички вече е пределно ясна схемата, чрез която те станаха собственици на стадиона и спортната база на футболния клуб. Много е говорено и писано по тази тема през последните години.
След поредните обещания за светло бъдеще, нов стадион и реформи в управлението на учредения от тях нов футболен отбор „Спартак“ 1918, днес ставаме свидетели на плодовете на техните лъжи и манипулации.
Въпросните господа вече ги няма на стадион Спартак. Постигайки целите си, те поставиха свои хора в управлението на клуба, чрез които продължават в сянка да дърпат конците. И резултатите от пагубните им действия са очевидни – отборът е на последно място в „Б“ група, поддържан в клинична смърт,а стадион Спартак е празен, в окаяно състояние и потънал в сюрреална тишина.
Но тяхното зло не спря дотук. За да отслабят протестите и съпротивителни сили на феновете на Спартак, те не спряха да хвърлят по последните пропагандна кал чрез „услужливи“ журналисти, умишлено и целенасочено създадоха интриги и разцепление между привържениците на клуба, не се спряха дори до използването на силови криминални структури срещу борещите се за своята любов – Спартак Варна.
Въпреки това, една група млади хора не е сломена и продължава борбата за бъдещето на любимия ни отбор. Мачът за купата с „Левски“ София на 23-ти септември и камерите на националните телевизиите са много добра възможност да покажем на цяла България отношението към унищожаването на почти 100 години футболна любов на поколения варненци с името Спартак.
Призоваваме всички спартаклии от различни възрасти, които са съпричастни с борбата за справедливост, да се присъединят към нас в сектора на агитката. Тези, които цялата мръсотия ги е отблъснала и от много време са спрели да ходят на стадион Спартак, нека и те да дойдат, дори и само заради историята на клуба, от която всички ние сме част. Родителите и децата от ДЮШ, които от години са потърпевши от безобразията на ръководството, също са добре дошли. Нека се обединим и покажем, че духът на Спартак Варна, въпреки всичко, все още е жив !
Понеже вторник е работен ден и много хора ще бъдат на работа, ги призоваваме да се присъединят към нас по всяко време.

СПАРТАК ВАРНА – ЛЮБОВТА НЕ УМИРА !!!

– Syndicate 12

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *