1918

Спартак Варна Форуми => Голямата Говорилня => Темата е започната от: Axel в юни 09, 2014, 03:13:39Титла: ВАЖНО-12.06.2014г.
Публикувано от: Axel в юни 09, 2014, 03:13:39
http://www.sportal.bg/news.php?news=491966 Нека не предаваме нашата кауза , за българина в днешно време е типично ,да изоставя всичко в което вярва ,да наведе глава и да продължи по алтернативен ,нежелан път. Ако всички заедно се обедининм в едно ,вдигнем глава и гледаме в една посока,ще победим. С тези стъпки днес ще спасим Спартак - утре БЪЛГАРИЯ . Не допускайте неправдите да останат безнаказани. СПАРТАК ВАРНА-ЛЮБОВТА НЕ УМИРА!


Титла: Re:ВАЖНО-12.06.2014г.
Публикувано от: UncleP в юни 13, 2014, 12:55:28
Днес, учудващо приятно, доста народ присъства, и най-доброто/може би/ , че имаше представители на различни поколения и течения в Спартаче.
Не толкова приятно/поне според мен/, че имаше и бройка фенс подкрепящи през годините ага & сие.
Както винаги, не се разбра кво точно искаме , да не говорим за тва, как точно да го постигнем......  ;D
Но поне се видя , че духът на Спартаче все още е жив.
Имаше препирни, имаше идеи, предложения, предположения, някои цифри, някои крайни изказвания, а също и някои нарочно-водещи в удобни някому русла......абе общо взето нищо учудващо за наще бг-стандарти.  ;)
Но все пак се постигна някво поносимо съгласие, че трябва пак да почне да се вдига шум, да се се притиска община+кмет, за да окажат евентуално влияние в/у ага + инжстрой, за да се развали най-накрая това по бандитски създадено АД наречено Спортен комплекс Спартак, и да бъдат изхвърлени от клуба завинаги гробокопачите му, янко станевци, инжстройци, кюфтета, продажни мижитурки и всяква подобна сволоч.
Да се атакува организирано: по медии, в община, пред кмета, на общински сесиии, на улицата, на стадиона, където и както успеем..........и още, и още, и още.......

п.п.
по-горното е лично мнение, и по никакъв начин не изказва някакви общи помисли и решения от днешната/вчерашна среща.........даже може и да съм се объркал тотално в моите заключения  :D

п.п.п.
но съм сигурен, че време е доста фенс да се поразсъбудят,
надявам се , че не са забравили, че ако обичаш нещо, трябва да го защитаваш, постоянно и навсякъде.Титла: Re:ВАЖНО-12.06.2014г.
Публикувано от: sodom в юни 13, 2014, 03:12:44
Мерси, чиче за инфото. Не можах да присъствам, заради ангажименти. :(
Кмета запознат ли е с всички тези действия и бездействия? Интересно ще ми е да чуя позицията му?!  ??? ???
Само СПАРТАК!


Титла: Re:ВАЖНО-12.06.2014г.
Публикувано от: samsara в юни 13, 2014, 08:28:34
Живко Господинов изригна: Стига поставени лица в Спартак !

"Какъв е смисълът Зафиров и Фажев да влязат в Спортния комплекс и стадионът, и комплексът да бъдат прехвърлени безвъзмездно на клуба? Единственото решение да го има Спартак е  да няма подставени лица в клуба, както е в момента. Футболният клуб да е собственик на имотите си, а не да ги получава безвъзмездно, за да може да преговаря за реален собственик или генерален спомосъществувател. И не на последно място да се направи одит какви задължения има Инжстрой към клуба и футболистите".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=492868

п.с. # КОЙ, КОЙ повика полиция вчера на стадион Спартак ????