Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/spartak/public_html/smf/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Отпечатване - Ето я истината фенове

1918

Спартак Варна Форуми => Голямата Говорилня => Темата е започната от: SpartakVarna1 в август 11, 2011, 11:35:50Титла: Ето я истината фенове
Публикувано от: SpartakVarna1 в август 11, 2011, 11:35:50
В края на миналия сезон и преди началото на този стана ясно, че ситуацията в “Спартак” е трагична в няколко отношения – юридическо, икономическо, счетоводно, да не говорим организационно – само един човек контролираше нещата. При това така, че в качеството си на изпълнителен директор Живко Великов направи всичко, че имиджът на “Спартак” да е най-лошият в цялата 92-годишна история на клуба. От единичните акционери аз имам най-много дялове в професионалния футболен клуб, винаги съм бил в ръководството след като прекратих футболната си кариера, а и познавам повечето хора, които много достойно допринесоха за съществуването на “Спартак” през годините. Такива са бивши кметове на града, профсъюзни ръководители и още много други, работили за идеята на клуба. Заради такива личности “Спартак” е седми в класацията за всички времена на българските отбори, което не е малко за скромен клуб като нашия. В личен план изпитвам дълг към тези хора да направя това, което е възможно, защото клубът бе пред унищожаване.

Така създадохме инициативния комитет за спасение на “Спартак”, който се състои от бивши футболисти и деятели. В него влязоха Краси Зафиров, Живко Господинов, Бойчо Боев, Димитър Енчев, Димо Карачобанов, Хугас Месропов, Благой Калфов, Иван Тодоров, Иван Иванов. Трябваше да тръгнем с програма и срещи с кмета на Варна, политици и представители на бизнеса в града.

Но нямаше как да не минем първо през д-р Янко Станев като представител на Общината в “Спортен комплекс Спартак” АД. Тогава се запознах с него и сега мога да кажа, че той измъкна “Спартак” от пълното унищожаване на клуба с решенията и действията си. Беше напълно възможно и логично той да го направи, нямаше друг човек като него – спартаклия и вярващ в каузата от една страна и фигура в обществено-политическия живот от друга. Ако някой го обвинява, че преследва някакви интереси, мен не ме интересува какви са, щом съвпадат с тези на “Спартак”. А сега се оказа, че всичко, на което той е инициатор, е правилно.

Заедно с д-р Янко Станев инициативният комитет започнахме изясняване на собствеността на “Спартак”, направи се счетоводна експертиза и одитът показа кредит в размер на 4,8 млн. лв. 3,8 млн. от тях са от времето, когато е бил ръководен от Николай Ишков, а последния милион от Иван Славков и неговия изпълнителен директор Живко Великов. След като имахме яснота за ситуацията в клуба се обърнахме към варненския бизнес, защото знаехме, че външен човек няма да се ангажира, въпреки запитванията. Предложихме на Янко Станев “Хидрострой”, но те се отказаха бързо. Проведохме разговори с Неделчо Михайлов, той първо се съгласи, но след това отказа, не знам защо. След това уж постигнахме 100 % уговорка с Веселин Марешки, беше готов да поеме задълженията, а след една седмица се отказа. Така се стигна до “Инжстрой” – те се съгласиха да поемат клуба като направиха разчетите си, но без да плащат задълженията. Юристите подсказаха тази юридическа операция за обявяването клуба в несъстоятелност. Междувременно на ПФК “Спартак” бе отнет лиценза за професионалния футбол и бе пратен да участва в А областна група, според наредбите на БФС. Какво можехме да направим в тази ситуация? По най-бързия начин да регистрираме нов клуб, който да вземе лиценза на отбор В група, за да не започне от най-долните дивизии. Колкото и тъжно да беше на всички, това е единствения изход. И когато “Инжстрой” в лицето на Пламен Стилиянов прие, събрах всички ветерани, инициативния комитет и феновете да им предложа да станат учредители на този нов клуб като единствена алтернатива на оцеляването. Но група фенове и двама от ветераните отказаха. Мотивите им за мен са ясни – някой друг иска да решава нещата. Тези, които са наясно с реалността учредиха новия клуб, тъй като нямаше вече никакво време и “Инжстрой” влезе във владение на “Спортен комплекс Спартак” АД чрез договор с Общината. С новата структура събрахме отбор 45 дни преди старта на шампионата. Ясно е, че не можехме да вземем 11-е най-добри в света, а тим, който да се коригира в движение. След известно време към отбора се присъединиха Живко Господинов, Румен Димов, Краси Зафиров. Целта бе да обединим усилия, а не да има конфронтация като на първия мач, където станаха едва ли не ексцесии. Това не биваше да се допуска, но група фенове се опитаха да направят друг клуб. Не успяха, но с отбора на “Тополите” някои футболисти и фенове създадоха тежка за спартаковската публика обстановка. Знаете кой е основна фигура там, никой от тях така и не пожела да разговаряме и да преосмислим реалностите.

В договора с “Инжстрой” е записан ангажимент компанията да осигури бюджет в зависимост от участието на тима във В, Б или А група. Освен това се задължава да работи върху материалната база, условие което изпълнява и в момента с изграждането на двете нови игрища и ремонтът на комплекс “Локомотив”.

Едно от нещата, които не преценихме е да разясняваме какво точно се случва. ПФК “Спартак” и 100 години да стои без лиценз, ако влезе в професионалния футбол, веднага трябва да плати тези милиони задължения. Почти никой не знае, че клубът е обявен във фалит през 2003-а г. от Ишков, но той не е провел мероприятия за несъстоятелност. Но от тази година УЕФА вече се намеси и нещата не могат да останат безнаказани. Що се отнася до атаките дали новия “Спартак 1918” е правоприемник на стария клуб, това най-точно е описал футболният статистик и историк Димчо Димитров. Той е признат от световните издания документалист и обяснява, че една юридическа пререгистрация не може да промени историята на един клуб.

На противниците на каузата “Спартак” и сегашното ръковдство мога да кажа само, че ако са спартаклии, би трябвало да се радват, че се намери начин как да се излезе от тежката ситуация и да го признаят. Иначе е ясно, че се търсят други интереси далеч от клуба и футбола.

Я да си кажат кой са тея двамата и с кое не са съгласни!!
Г-Н модератор това че триеш темата ми единствено показва че нещо не ти изнася.Исках да водим диалог..не да се караме


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Tepisti в август 12, 2011, 12:12:39


На противниците на каузата “Спартак” и сегашното ръковдство мога да кажа само, че ако са спартаклии, би трябвало да се радват, че се намери начин как да се излезе от тежката ситуация и да го признаят. Иначе е ясно, че се търсят други интереси далеч от клуба и футбола. ;D

Каква "кауза" бе , бастун ?! "Кради-Кради",  откога стана кауза ?!

http://www.youtube.com/watch?v=_IH4mf_rlWc (http://www.youtube.com/watch?v=_IH4mf_rlWc)


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: headhunter-79 в август 12, 2011, 12:16:17
Do predi 2 4asa be6e fen,koito hodi na ma4ove ot 15 godini nasam,sega stana biv6  futbolist i glaven akcioner...do sutrinta 6te si na mestoto na kmetQ sigurno :) i kaji s teq "futbolisti" kak 6te vleze otbora v A grupa?Ili A okrujna 6te atakuvate?!?


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: SpartakVarna1 в август 12, 2011, 12:18:58
Tepisti: Един въпрос "аверче"

Я кажи многознайко не беше ли Неделчо Михайлов онзи дето водеше преизборния щаб на движение "Нашия Град" облечен с фланелка на Черно Море по ТИМ-джиската телевизия МСАТ ?!..какъв фен на Спартак си ти щом отиде при онзи който подкрепяше Черно Море..я я кажи не беше ли византиец вашия тренер..

Помолих за спазване на добрия тон..толкова ли е трудно..и кое от по горе написаното е лъжа ?!

По-горе написания пост е написан от човек който дълги години милееше и продължава да милее за един славен клуб..по рови малко и ще разбереш кой е :)
Не мога да ви разбера,а и няма кои два смислени реда да напише
Какво ви пречи Инжстрой щом отбора върви нагоре...какво искате вие ..?!?!?!


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Flavius Aetius в август 12, 2011, 12:24:15
Е, добре дошъл г-н Фажев  ;D

Малко късничко се сетихте вие, че спартак имал и фенове, но все пак добре.

И защо точно пък на 11 август 2011 г  решихте да се запознавате с феновете.

За Янко Станев доста по рано ви е минало през главата, не когато ПФК СПАРТАК АД остана без лиценз, а доста преди това.

Още на полусезона, когато Спартак беше на челно място в Б група, и имаше реален шанс за промоция вие лично обикаляхте да стягате редиците на ветераните с една папчица  ;D нали така. Поне аз съм ви виждал лично, а и някои от тях са ми разказвали...

Няма смисъл да ви питам на коя дата е запазено в съда сегашното име на Владислав, май и то е доста по рано отколкото ви е удобно за вашата презентация  ::)

И как изведнъж решихте, че ние доматите ги ядем с колците и вадим картофите с бомби, и решихте да си хабите времето вместо да работите денонощно за благоденствието на отбора ви.

И защо първоначално правихте тези нескопосани опити с българската азбука, след като комай сте единствения ветеран,  който има нещо общо с граматиката  ;D Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Tepisti в август 12, 2011, 12:24:59

Не мога да ви разбера,а и няма кои два смислени реда да напише
Какво ви пречи Инжстрой щом отбора върви нагоре...какво искате вие ..?!?!?!

Искам да отвориш подобна тема и в някой тийн-форум и да не ни занимавш тук.
Капиш?

p.s. два реда....


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Flavius Aetius в август 12, 2011, 12:34:29
А, и ти защо всъщност не изгони с шутове мръсния ТИМаджия НМ,когато ви дойде да на крака на коритото да носи пари за заплати на футболистите и за гостуване.

Тъкмо отбора щеше да е фалирал според първоначалния ви план  ;D, а не да крета до края на сезона  ;)


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Tepisti в август 12, 2011, 12:38:27

www.teenproblem.net
Намерете отговорите на неудобните въпроси за любовта, секса наркотиците и здравето. Искате да ни поискате съвет? Ние сме на ваше разположение!Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: SpartakVarna1 в август 12, 2011, 12:47:24
Tepisti: Трупаш мнения ли или нямаш какво да правиш
НМ беше ваш шев ..само че не можа да изкара и сезона..фалирахме по незнайни причини..
Да не говорим че децата падаха служебно защото не даваше пари за лекар
Ясно беше още от началото че така ще стане..не можеш да очакваш от византиец да помага на сокол...това е реално само за политически цели..че и цяла Варна го видя.. ПД"Нашия Град" ... жалък е ..


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Flavius Aetius в август 12, 2011, 12:53:50
Да ти намеря телефона  на Н.М. явно имаш проблем с него -  да вземете да си оправяте взаимоотношенията лично, вместо да спамиш по нощите


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: UncleP в август 12, 2011, 12:54:06
скъпи, нас ни остави, ние тук вси сме болни.......по-добре сподели ти кво търсиш тук ?!
.....и що му изтрихте предната тема.....беше показателна колко объркан може да стане човек , когато гледа, но не вижда, когато слуша, но не чува, когато диша, но не живее..........

п.п.
и ако може, повече нескопосано-манипулативните писания на "видни" ветерани на Спартачето да не публикуваш тук и то представени ни в тема с такова наименование..........не за друго , ами много от тях изгубиха отдавна нашето доверие.......


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Flavius Aetius в август 12, 2011, 01:00:31
Темата изчезна щото е добродушен човечеца, да не отнася псувни напразно  ;D

От добри чувства един вид  :D


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: headhunter-79 в август 12, 2011, 01:08:46
Темата изчезна щото е добродушен човечеца, да не отнася псувни напразно  ;D

От добри чувства един вид  :D
da se pohvalq, razmenih nqkolko li4ni suob6teniq s tozi tip...ne stava 4oveka,govori edno i su6to ,otbqgvaiki neudobnite vuprosi.....a i spe4e ne6to temata,qvno zagotovkata mu za dnes svur6i :)


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: MASTER в август 12, 2011, 01:16:35
Явно му се отразява зле алкохола, не всеки може да носи на пиене.


Мен ми се струва абсурдно Антон Фажев да виси по форумите посред нощ.

Най вероятно е някой пиян маймун, който си мисли че Интернет е анонимен  :)


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: bez ime в август 12, 2011, 07:34:07
nz koq e tazi mishcica zalko che nika mu e takuv obache ako reshi da pishe na lichno moje i da se vidim az te obicham


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: palio в август 13, 2011, 10:45:52
Цитат
Мен ми се струва абсурдно Антон Фажев да виси по форумите посред нощ.

Аз пък защо ли съзирам нежната ръчичка на пресаташето и наследник на Фройд (или по-скоро наследник на Силвия по курвалък ;D).
Нещо малко встрани от темата - г-н ветеран и радетел за СПАРТАК, всеизвестно е, че клубовете и техните привърженици почти винаги олицетворяват определени обществени групи и се явяват носител на определени ценности, които се смятат за фундаментални. Та, вие, ветераните и радетелите за светло бъдеще, кои ценности считате, че са основни за клуба "СПАРТАК"? И дали корумпираността, безочието, наглостта, продажничеството са сред тях? Би ми било много интересно да разбера мнението Ви по въпроса.
Иначе трудно прочетох това излияние. Няколко неща ми направиха впечатление:
Цитат
В края на миналия сезон и преди началото на този стана ясно, че ситуацията в “Спартак” е трагична в няколко отношения
Може ли да ми отговорите, като човек навътре в нещата, кога беще запазено името Спартак 1918 в съда?
Цитат
При това така, че в качеството си на изпълнителен директор Живко Великов направи всичко, че имиджът на “Спартак” да е най-лошият в цялата 92-годишна история на клуба.
Какво направихте Вие в качеството си на акционер по въпроса?
Цитат
След това уж постигнахме 100 % уговорка с Веселин Марешки, беше готов да поеме задълженията, а след една седмица се отказа
Дали случайно някои видни политически фигури в града не му поискаха 1 млн. лева над уговорената цена и то в последния момент?
Цитат
След известно време към отбора се присъединиха Живко Господинов, Румен Димов, Краси Зафиров.
Какво мислите за уволнението на Живко Господинов?
Цитат
Почти никой не знае, че клубът е обявен във фалит през 2003-а г. от Ишков, но той не е провел мероприятия за несъстоятелност.
Това твърдение не е ли абсурдно от юридическа гледна точка?
Цитат
Не успяха, но с отбора на “Тополите” някои футболисти и фенове създадоха тежка за спартаковската публика обстановка
Коя точно, според Вас, е спартаковската публика?И как точно преценявате Вие кой е спартаклия в сърцето си и кой не?
Цитат
Що се отнася до атаките дали новия “Спартак 1918” е правоприемник на стария клуб, това най-точно е описал футболният статистик и историк Димчо Димитров. Той е признат от световните издания документалист и обяснява, че една юридическа пререгистрация не може да промени историята на един клуб.
Кои точно световни издания и кои техни броеве? И, ако например някой водещ юрист обяви мен за наследник на Рокфелер, това автоматично ще ме направи ли такъв, според Вас?
Цитат
Иначе е ясно, че се търсят други интереси далеч от клуба и футбола.
Какви са те по Ваше мнение?
Цитат
Ако някой го обвинява, че преследва някакви интереси, мен не ме интересува какви са, щом съвпадат с тези на “Спартак”. А сега се оказа, че всичко, на което той е инициатор, е правилно.
Един малко абстрактен въпрос. Ако цената на Вашето материално благополучие е ново турско робство, бихте ли се съгласили?

И черешката на тортата за мен:
Цитат
Но нямаше как да не минем първо през д-р Янко Станев като представител на Общината в “Спортен комплекс Спартак” АД. Тогава се запознах с него и сега мога да кажа, че той измъкна “Спартак” от пълното унищожаване на клуба с решенията и действията си. Беше напълно възможно и логично той да го направи, нямаше друг човек като него – спартаклия и вярващ в каузата от една страна и фигура в обществено-политическия живот от друга.
Чавдаре, Чавдаре, какво ли не правят 600 лева месечно с мизерните душички...Набързо изместват понятия като чест, достойнство, мъжка дума (това, доколкото въобще са съществували при теб). Убеден съм, че ако агата добави още 200 лева към заплатката ти, може и набързо да се преименуваш на Четин и да започнеш да ни убеждаваш колко хубаво е да си мюсюлманин. Само че, имай предвид, че съдбата на Силвия ще сподели и теб - употребени и наритани. Но това е орисията на курвите.


Само СПАРТАК!
Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: pecata в август 13, 2011, 11:14:17
Mnogo dobre kazano.edno ogromno bravo palio.svoboden spartak varna


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: SpartakVarna1 в август 16, 2011, 05:24:44
1.Отбора ПФК Спартак Варна си го има все още само че е с 8мил лв задължения..като сте големи фенове съберете си парички и си вземете отбора,но не очаквайте някой друг да плати нечий задължения и в същото време някой друг да му казва кой да кара влака..не е ли така?!
2.Аз "вашия" отбор не го виждам...чий фенове сте вие вече ?!
3.Черно море също не го управлява някой работник...знаете кой държи отбора..ама като гледам никой не си прави 2ро-Черно море..

Имах една идейка да ви я споделя:Вместо от играчите на фенския спартак и тези който играят сега да се направи един силен и смислен отбор..да се знае какви са целите и идеите..за какво се бори отбора и т.н..вие се разцепвате и тръгвате да правите нещо което се видя каде отиде..

Явно е че не харесвате ръководството,явно е че не искате тези хора да управляват клуба..разбираемо е ...но те са хората с парите..и те решават какво да правят,ние обикновенните хорица можем само да гледаме и да си протестираме...но в България от това нищо не се постига и това ние пределно ясно.
Мен не ме интересува кой управлява клуба,а това как го управлява..но за съжаление с тези играчи и с тази безидейна игра..не води към нищо добро


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: headhunter-79 в август 16, 2011, 05:29:58
sus Sliven vidqhme kakvi sa vi celite i kak go upravlqvate...dosta nagul tip 6te izleze i ot tebe ,6tom produljava6 s glupostite si tyk ;)


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: MASTER в август 16, 2011, 05:56:47
1.Отбора ПФК Спартак Варна си го има все още само че е с 8мил лв задължения..като сте големи фенове съберете си парички и си вземете отбора,но не очаквайте някой друг да плати нечий задължения и в същото време някой друг да му казва кой да кара влака..не е ли така?!
2.Аз "вашия" отбор не го виждам...чий фенове сте вие вече ?!
3.Черно море също не го управлява някой работник...знаете кой държи отбора..ама като гледам никой не си прави 2ро-Черно море..

Имах една идейка да ви я споделя:Вместо от играчите на фенския спартак и тези който играят сега да се направи един силен и смислен отбор..да се знае какви са целите и идеите..за какво се бори отбора и т.н..вие се разцепвате и тръгвате да правите нещо което се видя каде отиде..

Явно е че не харесвате ръководството,явно е че не искате тези хора да управляват клуба..разбираемо е ...но те са хората с парите..и те решават какво да правят,ние обикновенните хорица можем само да гледаме и да си протестираме...но в България от това нищо не се постига и това ние пределно ясно.
Мен не ме интересува кой управлява клуба,а това как го управлява..но за съжаление с тези играчи и с тази безидейна игра..не води към нищо добро


Aми вземи кажи най накрая какво предлагаш ти, ние сме отворени към идеи  ;D ;D  ;D

И за кой път те питат, вземи ни осветли тоя отбор дето го имало, макар и с задължения чия собственост е в момента


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Lupuss в август 16, 2011, 06:43:28
Цитат
Явно е че не харесвате ръководството,явно е че не искате тези хора да управляват клуба..разбираемо е ...но те са хората с парите..и те решават какво да правят,ние обикновенните хорица можем само да гледаме и да си протестираме...но в България от това нищо не се постига и това ние пределно ясно.
 
Те били хората с парите , ние какво бе роби ли сме . Трябва да се срамуваш от себе си че така прекланяш глава , и тъй като гледам малко остава да си сложиш и фес, ако не си го направил все още . Ами ако тая банда утре реши с парите си да купи жена ти какво тогава ? Недей да обвиняваш държавата защотото с хора като теб точно на там отиваме .


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: djio в август 16, 2011, 08:10:35
тази тема защо съществува още?


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: MASTER в август 16, 2011, 08:49:38
Либерализъм, братче.   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Не  бе - човека си  е улав  и да си направи труда някой да я трие, той пак ще подхване нова и ще нарежда кат развален грамофон.

Така че, докато го намерят чичковците с Бу-то и му облекат пак ризата с дългите ръкави  ще се забавляваме.


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Варна1918 в август 16, 2011, 09:11:25
Цитат на: SpartakVarna1 в Днес в 05:24:44 pm
1.Отбора ПФК Спартак Варна си го има все още само че е с 8мил лв задължения..като сте големи фенове съберете си парички и си вземете отбора,но не очаквайте някой друг да плати нечий задължения и в същото време някой друг да му казва кой да кара влака..не е ли така?!
2.Аз "вашия" отбор не го виждам...чий фенове сте вие вече ?!
3.Черно море също не го управлява някой работник...знаете кой държи отбора..ама като гледам никой не си прави 2ро-Черно море..

Имах една идейка да ви я споделя:Вместо от играчите на фенския спартак и тези който играят сега да се направи един силен и смислен отбор..да се знае какви са целите и идеите..за какво се бори отбора и т.н..вие се разцепвате и тръгвате да правите нещо което се видя каде отиде..

Явно е че не харесвате ръководството,явно е че не искате тези хора да управляват клуба..разбираемо е ...но те са хората с парите..и те решават какво да правят,ние обикновенните хорица можем само да гледаме и да си протестираме...но в България от това нищо не се постига и това ние пределно ясно.
Мен не ме интересува кой управлява клуба,а това как го управлява..но за съжаление с тези играчи и с тази безидейна игра..не води към нищо добро1.Ти на кого си платил задълженията,мишка?
2.Ти къде беше досега?
3.Остави еклерите,такива като тебе са ми ясни.Скатават се докато отмине бурята и после се пъчат.Къде беше досега плъх такъв?Че ми пишеш тук, за това кой какво трябвало да направи.Човек без собствено мнение и преценка.
Не го интересувало кой управлява клуба ???Безличен и малък човек!!!!УЖАС!


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: Hacu4a в август 16, 2011, 11:47:10
1.Отбора ПФК Спартак Варна си го има все още само че е с 8мил лв задължения..като сте големи фенове съберете си парички и си вземете отбора,но не очаквайте някой друг да плати нечий задължения и в същото време някой друг да му казва кой да кара влака..не е ли така?!
2.Аз "вашия" отбор не го виждам...чий фенове сте вие вече ?!
3.Черно море също не го управлява някой работник...знаете кой държи отбора..ама като гледам никой не си прави 2ро-Черно море..

Имах една идейка да ви я споделя:Вместо от играчите на фенския спартак и тези който играят сега да се направи един силен и смислен отбор..да се знае какви са целите и идеите..за какво се бори отбора и т.н..вие се разцепвате и тръгвате да правите нещо което се видя каде отиде..

Явно е че не харесвате ръководството,явно е че не искате тези хора да управляват клуба..разбираемо е ...но те са хората с парите..и те решават какво да правят,ние обикновенните хорица можем само да гледаме и да си протестираме...но в България от това нищо не се постига и това ние пределно ясно.
Мен не ме интересува кой управлява клуба,а това как го управлява..но за съжаление с тези играчи и с тази безидейна игра..не води към нищо добро


Аз пък не мога да те разбера какво са занимаваш с нас при положение ,че изписа тука 1000 простотии.Какво акъл ли ще ни даваш ,позицията ли ще ни промениш?Гледай си на стадиона "Опълченците на Шипка",целувай нозете на Янко,влизай в дупките на Инжстрой и за друго недей мисли!


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: ultras sur в август 18, 2011, 12:49:15
taka be,chichak..
беше показателна колко объркан може да стане човек , когато гледа, но не вижда, когато слуша, но не чува, когато диша, но не живее.......... I like it :))


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: StewieGriffin в август 19, 2011, 01:35:44
Айде следващия път, когато решиш да си в ролята човека с трезвата преценка, който поучава другите, да научиш някои елементарни правописни и граматични правила, че така изглежда нелепо.


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: ultras sur в август 19, 2011, 03:14:46
iskam da pitam suzdatelia na temata,dali e vuzmojno da mi pishe na lichni,che iskam da go naeba,i pari niama da ti iskam...naposledak obicham da eba mujko,znam che shte si kajesh,che e izvrateno,znam sushto,che shte ti haresa...PM,dude!


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: passing game в август 21, 2011, 01:56:01
http://dnesplus.bg/News.aspx?n=540125

Дебелия кмет?!По-голяма смешка от тази няма.Е сега наистина ще отида да пусна една бюлетинка за бат Кирчо.Иначе в инициативният комитет все някой и нещо само за Лукчо една единствена думица кандидат.Е и такъв ще си остане.Пази Боже другото.Интересно ми е да чуя как ще говори пред избиралите.Та той този две думи на кръст не може да върже.То да не е като да плющиш пържоли.


Титла: Re:Ето я истината фенове
Публикувано от: samsara в август 27, 2011, 10:43:12
Статистиката сама по себе си е точна наука. Но когато някои "видни" статистици започнат субективно да дават оценка на цифрите, може да се стигне до определени абсурди за хората, които обичат "Спартак".
За последните положителният баланс в аматьорската и Б групи не е повод за радост, както и твърденията, че отборът върви нагоре, след като дори не се е доближил до мястото където беше преди да започнат умишлено да го тласкат към фалит.
Абсурдно е също, че въпреки строежите и биенето в гърдите талантливите деца ще продължават да отиват под моста, защото главното условие да привличаш е да имаш силен представителен тим и добра перспектива.
Така се стига до сухата статистика, която ще отчете, че на 93-тия си рожден ден "Спартак", който според един статистик "през 2010 се преименува на „Спартак 1918” и се обединява с „Владислав” под името „Спартак 1918” ще играе срещу "Любимец" в борба за оцеляване във Б група.

Това е реалността, фенове, а истината е относително понятие ...